Forside


 Nyttig informasjon


Forbrukslån og renter
Fordi forbrukslån er uten sikkerhet (pant) er som regel den effektive renten også litt høyere enn på huslån og billån. Forbrukslån har vanligvis lånesummer som varierer fra 5.000,- til 350.000,- kroner. Les mer »


Fakta om lån uten sikkerhet
Det er ikke tvil om at forbrukslån gir folk flest god mulighet til å få bedre kontroll på privatøkonomien. Lån med sikkerhet tar ofte lang tid å få innvilget, og i tillegg kan man miste sikkerheten som er stilt som garanti for lånet. Om du ønsker rask utbetaling av lånebeløpet og ikke ønsker å stille pant eller garanti for lånet, er lån uten sikkerhet det beste alternativet.
Les mer »


Velg rett type finansiering
Når man skal velge finansiering bør man klargjøre for seg selv hvilke finansieringsbehov man har, dernest må man undersøke tilbud fra flere aktører som tilbyr finansiering. For det første kan det hende at en annen form for finansiering passer bedre enn det du hadde trodd, i tillegg kan det være mye penger å spare i å innhente flere tilbud på finansieringen.
Les mer »


Trenger du forbrukslån, lån uten sikkerhet eller kredittkort? Søk her:


Fyll ut skjema under - Sammenlign tilbud fra flere før du bestemmer deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende!

Forbrukslån og renter

Renter på forbrukslån
Renten er vanligvis den høyeste kostnaden for deg når du tar opp et forbrukslån. Selv en differanse på bare 2% kan utgjøre stor forskjell dersom forbrukslånet er høyt.

Som regel er rentekostnaden høyest, deretter termingebyr og etableringsgebyr. Dette avhenger likevel om hvor lenge du har tenkt å låne pengene på forbrukslånet. Skal du for eksempel låne 10.000,- kr. i ett år vil etableringsgebyret være den største kostnaden med forbrukslånet.

Forbrukslån med lav rente
Det er ikke alltid like lett å vite om renten på forbrukslånet er god. Den effektive renten på forbrukslån varierer mye mellom utlånerne. Renten på forbrukslån er flytende, det vil si at den kan oppjusteres eller nedjusteres i henhold til styringsrenten hos Norges Bank.

Sjekk hvilken styringsrente Norges Bank har og sammenlign denne med den effekrive renten på forbrukslånet ditt. Renten på ditt forbrukslån skal vanligvis ligge på mellom 5-15% høyere enn styringsrenten.


Om oss
© 2010-2016 Leads AS - epost: post@leads.as
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.